Månadsmail Maj 2018

Hej Golfvänner

Vi blir fler och fler!

Vi är redan fler än på många år..

Banan

Nu kommer våra nya maskiner och vår Banpersonal. Vi tar bland annat in en expert från Skottland så vi får extra kunskap avseende banskötseln.

Vi kommer även att använda svenska killar för vår skötsel som startar nu i veckan.

Banan öppnar med låga krav Lördagen den 5 Maj men den kommer bli bättre och bättre under hela säsongen. I nuläget är tees, fairway och greener klippta inför helgen. Vi kommer att höja upplevelsen vid spel på Sparren och bland annat ändra spelordningen av hålen men vi börjar med den gamla vanliga sträckningen nu på Lördag.

Tävling

Du är välkommen att vara med i Jockes Scramble den 13:e Maj. Det är årets första tävling och vi grillar på altanen direkt efter.
Kostnaden är 200kr per/person och då ingår spel , priser och hamburgare.

Anmälan sker till joakimsabel@hotmail.se

Krogen

Vi smygstartar den 5:e Maj med hjälp av Chef Jan. Det blir i början lite mer utbud på helger än på vardagar men vi kommer ha riktig krog med mat varje dag senast till när sommarlovet börjar.

Shop

Vi  ingår i Golfstore för bästa pris på allt.
Vi kommer att ha ett grundsortiment på plats och komplettera med Demodagar där man kan beställa klubbor.
Vi kommer även jobba parallellt med en webshop med de bästa priserna för dig som medlem.
Det går även att köpa Logobollar av oss i shopen till bäst pris redan idag och vid intresse kontakta klubbchef Per Segerström.

Rangen

Ny bollmaskin, nya mattor, ny ramp och uppfräschat lektions/rangehus.
Fina bollar och öppet 24/7. Mysiga rangen är nu ännu bättre.

Klubbhuset

Vi kommer inhandla nya utemöbler och nya handdukar och en tv för Golf-sändningar och det blir lounge musik i högtalarna. Detta är viktigt på klubben som man ska trivas att hänga på inte bara spela på!!!

Spela

Välkommen ut på klubben den 5 Maj för spel. Det är bara att dyka upp i receptionen men vi ser helst att du bokar via Min Golf som nu är öppen sen en tid!

Nybörjare

Glöm ej att vi har grönt kort kurser som börjar helgen den 12-13maj och kostar enbart 1000kr för 2 dagar och leder till grönt kort! Se upplägg och anmälan på hemsidan Sparrengolf.se

Berätta gärna också för en vän eller familjemedlem om oss och se till att de testar golf hos oss.

Vi ses på klubben

Joakim Sabel m team