Sommarerbjudanden & tävlingar Juli månad

Hej Golfvänner

Vi är fortfarande bara i startgroparna på vår resa tillsammans men vilken härlig anläggning vi redan nu har och vilken fin respons vi får från Er medlemmar och gäster.

Vi är per idag 1500+ medlemmar vilket vi tycker är fantastiskt på den korta tid vi varit igång. Men vi vill såklart inte sluta här utan fortsätta att expandera på ALLA medlemsområden samt även locka fler greenfee gäster till klubben så det upptäcker hur bra Vi har det. Mot den bakgrunden lanserar vi i dag (officiellt från och med 1 juli) följande som vi ber dig som vår ambassadör att ta ställning till själv och även förmedla till vänner och bekanta:

* Köp ett paket med 5 greenfee (200kr/ runda) för 1000kr

* Sommargreenfee /alla dagar i veckan inkl. 1 polett och vagn 250kr (tom 31 Juli ) LÄNK

* Bli Fullvärdig Medlem resten av säsongen 2018 inkl. alla förmåner för 2500kr. LÄNK

* Bli Fullvärdig Medlem resten av säsongen 2018 PLUS 2019 inkl. alla förmåner för 4995kr  LÄNK

OBS! Ovan erbjudanden kan inte kombineras med andra/tidigare erbjudanden.

TÄVLINGAR

Vi kommer nu att testa att köra en RÄKGOLF på klubben under fyra Onsdagar med start den 11 Juli ( 18:e, 25.e och 1 Aug). Tanken är att attrahera golfare och även deras nära och kära som inte spelar. Under lättsamma former så spelar de som vill 9 hål poängbogey med start från kl.16.00. I restaurangen så dukar vi sedan upp med RÄKOR EXTRAVAGANZA och tillbehör med start kl.18.00. Man får äta så mycket man vill för 200kr per person. Startavgift golfen är 50kr. Det går även fint att kombinera med den ordinarie Onsdagsgolfen. Jag behöver din anmälan (till mig på mail eller på mobil) senast den 9 Juli avseende första Räkgolfen onsdagen den 11 Juli så vi kan planera antal gäster. Välkommen till denna nystart!

JOCKES SCRAMBLE

Du har väl inte missat att anmäla dig till vår nästa SCRAMBLE den 5 Juli. Det finns fortfarande platser kvar och det går fint att anmäla ett helt lag eller bara dig själv. Anmälan direkt till Jocke på joakim.sabel@hotmail.se eller via Min golf tävling. Missa inte detta!

VÅRA STUGOR

Det går nu fint att boka våra 2 tillgängliga stugor på klubben som ligger en Pitch från rangen, klubbhuset och första tee. Våra stugor innehåller 4 bäddar, möblemang och ett litet enkelt pentry samt mysig altan mot sjön Sparren. Dusch och bastu samt mat i klubbhuset. Vi har olika paket från enkelt till mer avancerat inkl. golfbil och greenfee. För mer info och bokning vänligen kontakta undertecknad på mail eller mobil. Perfekt för ett grabb eller tjej gäng:-)

Hoppas att du finner våra erbjudanden och information ovan intressant och att vi snart ses på klubben.

Varmt Välkommen ut till oss på team Sparren Golf

Klubbchef
Per Segerström
segerstrom.per@icloud.com
Mobil:0766005152