Sparren Golfklubb

Passa på Storrea Bilia Täby


Passa på nu i helgen och fynda golfprylar. Bilia Täby Fredag/Lördag/Söndag

Välkommen till RUFF

Hösten är här, golfbanorna stänger och i vanliga fall hade du som golfare gått i ide men inte detta år…

Hos oss på Ruff Frihamnen har du de bästa förutsättningarna för att förlänga din golfsäsong och fortsätta utveckla din golf även under vintern.

Här finns 5 stycken Trackman simulatorer och en härlig lounge där du kan beställa öl, vin, läsk, kaffe och snacks.

Här kan du spela banor från världens alla hörn, allt från Pebble Beach i Kalifornien till klassiska Old Course St Andrews, eller någon av de andra 125 banorna som finns i nuläget.

Trackman simulatorerna går också väldigt bra att använda för att träna och finslipa ditt spel. I Trackman kan man göra allt från att träna wedgarna till att slå drives på en smal par 4.

Eftersom du är medlem på Sparren GK så erbjuds du medlemskap på RUFF för det rabatterade priset 295 kr*. Förutom inbjudningar till exklusiva tävlingar och evenemang så erhåller du 10% på dina bokade tider. Dessutom fram till Julafton erbjudandet att spela 3h för priset av 2 under vardagar fram till klockan 16.**

Du hittar Ruff inne i hotell Scandic Ariadne, Södra Kajen 37 i Frihamnen

Vi har öppet alla dagar i veckan kl 9.00-23.00

Parkera utanför hotellet för 15kr/h

Vi ser fram emot att träffa er i höst och vinter.

Varmt Välkomna!

Lukas Sandelin RUFF Frihamnen

Erbjudandet

 

Som medlem i Sparren GK så erbjuds medlemskap på RUFF för det rabatterade priset 295 kr. Förutom inbjudningar till exklusiva tävlingar och evenemang så erhåller du 10% på dina bokade tider. Dessutom fram till Julafton erbjudandet att spela 3h för priset av 2 under vardagar fram till klockan 16.

 

 

Bokning sker på telefon: 0702903588.