Sparren Golfklubb

Boka tid

Tidsbokning via Sweetspot


Nytt för i år är att vi kommer använda Sweetspot som bokningssystem. Därför behöver du ladda ned den kostnadsfria appen Sweetspot, som finns tillgänglig i App Store och Google Play. Du kommer direkt till nedladdningssidan genom www.onelink.to/sweetspot. Har du redan appen så kontrollera att du har den senaste uppdateringen. Att boka tid via Sweetspot är snabbt och enkelt; du som medlem kommer att kunna boka en tid genom bara tre klick i appen. 

Förutom appen som vänder sig till golfspelarna, är Sweetspot också ett affärssystem som effektiviserar administrationen för oss som jobbar här. Vi får ett modernt system som kommer att ge medlemmar, partners och gäster en bättre upplevelse på plats. Vi har tagit detta steg för att skapa en attraktivare anläggning där vi kan lägga mer resurser på personlig service och annat som skapar värde för våra medlemmar och gäster.

Självklart hjälper vi dig gärna om du har frågor eller känner dig osäker på hur appen fungerar.

Vi söker även ett antal medlemmar i olika ålderskategorier som vill fungera som ambassadörer och hjälpa övriga medlemmar. Vårt syfte och mål är som nämnts ovan att framtidssäkra upplevelsen, så att vi kan lägga mer resurser på det som skapar värde för våra medlemmar, gäster och partners. 

Vänliga hälsningar, 

Team Sparren