Sparren Golfklubb

Företagsgolf

 

 

Välkommen till Sparren GK 

En företagsvänlig golfklubb. 

Sparren GK hittar du i det idylliska Roslagen vid sjön Sparren 6 km söder om Rimbo och 55km från Roslagstull i Stockholm. Sparren är en typisk park och skogsbana som upplevt en renässans. Tidigare hette banan Lisinge och var känd som en smal och trixa bana. Banan med design av Åke Person och Mikael Ljungman. Under golfboomen gick det bra för Lisinge, men drabbades av lågkonjunkturen inom golfen i början på det här seklet. Vändningen kom 2018 på våren, när Joakim Sabel (entreprenör och golf pro)kontaktades av Harald Ljungman ägare till anläggningen med frågan om han var intresserad av ett samarbete och upprustning av anläggningen. Joakim som varit pro på Lisinge GK -90 och 91, var inte sen att tacka ja och tillsammans med Harald, Nicklas Österlind (lokal företagsledare och entreprenör) samt Jesper Olsson startade man arbetet. 

Nu med en professionell greenkeeper Daniel Beran och ca 4000 träd mindre och med ett skötselprogram har banan etablerat sig högt i rankingen av Stockholmsbanor. 

En välutrustad shop och en restaurang i samband med golfbanan garanterar dig och dina kunder en bra upplevelse. 

Vad vi kan erbjuda dig som företagare 

Att synas på en golfklubb kan för dig som företagare vara ett sätt att skapa kontakter med nya kunder och kontakter genom att ingå i vårt nätverk av samarbetspartners. Vi kommer under säsongen att bjuda in till nätverksträffar med golfspel och samvaro. 

Vad vi mer kan erbjuda är: 

  • Företagsgolf, inget företag är för litet, det kan vara allt från 4 spelare till ett fullt startfält på 144 + spelare. Vi erbjuder full tävlingsservice och tillhandahåller prisbord från vår golfshop till humana priser. Tillsammans med er vill vi gärna skräddarsy era önskemål så att ni skall få en maximal upplevelse på Sparren GK. Ert företag kommer också under dagen att synas på vår TV- skärm i receptionen.
  • Konferenser och Kick Offs Vi erbjuder möjlighet till konferens i vårt klubbrum. Vid en kickoff kan vi erbjuda golfspel, boule, dart och biljard. För de som inte spelar golf erbjuder vi introduktionskurser Och varför inte avsluta med lunch eller middag i vår restaurang.
  • Sponsoravtal Bli hålsponsor och var synlig för alla spelare med ditt budskap. Visa upp ditt företag på vår TV skärm i receptionen samt på vår sponsortavla. Möjlighet att synas vår nyhetsbrev till medlemmar och gäster. Som sponsor har du också möjlighet att utnyttja våra faciliteter till ett specialpris. Vi sitter gärna ner tillsammans med er och diskuterar formen för vårt samarbete.
  • Golfbilar. Golfbilar blir mer och mer vanliga på våra golfbanor och vi har i dagsläget 5 bilar. Har du intresse av att synas på någon av dem kontakta oss för mer info. 

Vill du veta mer och boka tid för ett sammanträffande, kontakta vår plats och klubbchef Peter Tedenbäck som har lång erfarenhet av att arrangera events på golfklubbar. AjaBajaCancer som är en ”non profit” organisation som arbetar mot barncancer är ett av många arrangemang som vi arrangerar. Här har du möjlighet att som företag vara med och synas. 

Tel. 0175-20002 E-mail: Info@sparrengolf.se