Sparren Golfklubb

Lektioner 2020

Lektionsprogram Sparren GK 2020

Lektioner bokas via e-mail eller telefon till respektive pro

Privatlektioner

25 minuter   450kr   inkluderar videoanalys                                                 
50 minuter   800kr   inkluderar videoanalys

Du har också möjlighet att köpa ett block bestående av 5 lektioner, du betalar för 4. Här får du möjlighet att vid flera tillfällen arbeta med att ge dig en bra grund att jobba vidare med.

Gruppundervisning

2 personer         50 minuter      450kr/person inkluderar videoanalys   
3–4 personer     50 minuter      300kr/person

Vi väljer att arbeta med små grupper för att uppnå det bästa resultatet. Videofilmning i gruppen 3–4 personer för senare analys.

Spellektion

Spel på banan är en viktig del i utbildningen, här lär vi oss att spela mer strategiskt. 9 hål eller under 2 timmar privat eller i grupp med max 3 deltagare.

Kurser och Tematräning

Under våren och sommaren kommer flera typer av kurser att genomföras. Här kommer jag att arbeta med små grupper, (4–6 deltagare) förutom tematräningen där jag arbetar med 6–10 deltagare/tillfälle. Alla kurser och ämnen för tema-träningar kommer att anslås på anslagstavlan i klubbhuset och på klubbens hemsida https://www.sparrengolf.se samt i nyhetsbrev både från klubben och från mig. Tematräningar:

Från och med torsdagen den 18 april kommer tematräningar att anordnas enligt ett speciellt rullande program. Under 1 timme kommer vi att fördjupa oss i ämnen som: puttning, chippar, pitchar, mellan järn och hybrider, fairwayklubbor och driver, spelstrategi och mentala övningar.

Grupper 6 – 10 personer, vid mer än 10 anmälda gör vi 2 grupper Start 18/4 -19 kl 18.00 Anmälningslista kommer att anslås i klubbhuset.

Pris: 150kr/deltagare

A/Närspel, B/Swing och C/Mentala kurser

Under våren och sommaren kommer kurser i ovanstående ämnen att genomföras. Vi kommer att arbeta på övningsfältet och om möjligt på banan. Under 4 timmar kommer vi att träna efter ett välbeprövat program. Varje kurstillfälle omfattar ett av ovanstående ämnen. Gruppernas storlek kommer att vara 4 – 6 deltagare/kurs. I kursen ingår Träningsbollar samt video, den sista timmen innehåller lunch, där vi också pratar det mentala spelet. Kursdatum och ämne kommer att anslås på hemsidor, på anslagstavla i klubbhuset samt i nyhetsbrev.             

Pris ink. Lunch med kaffe och dryck 895kr/deltagare

Grönt Kort kurser

Under säsongen kommer vi att löpande genomföra Gröna Kort kurser med max 10 deltagare/tillfälle. Detta är en introduktionskurs som berättigar till spel på banan. Under 10 timmar får du en inblick i golfen, med både teknisk och teoretisk undervisning.

Pris 1000kr/ deltagare och inkluderar låneklubbor och övningsbollar. Tillkommer är en teoribok från Svenska Golfförbundet (SGF) till en kostnad av 250kr. Vill du veta mer om utbildningen till golfare klicka på länken:

https://sparrengolf.se/utbildning-grontkort

https://golf.se/spelet/borja-spela-golf/valkommen-till-golfen

Välkommen till 2019 års utbildningsprogram på Sparren GK.