Sparren Golfklubb

Juniorträning

Juniorträning Sparren 2021

Juniorträningen är uppdelad olika kategorier; knatteträning, juniorträning, utvecklingsgruppen och ett dagläger under midsommarveckan. Alla gruppindelningar kommer att göras med stor hänsyn på juniorens nivå, ålder och önskemål.

Daniel Ström kommer tillsammans med Johan Bredenberg sköta träningarna ofta är vi båda med under träningspassen. Ett träningstillfälle är vanligtvis 50 minuter. En grupp består vanligtvis av 6-8 deltagare. Rangebollar ingår.

Knatteträning
Knatteträning passar barn från 5 till 9 år. Här får ni en lekfull och utvecklande start in i golfen.  Det ges möjlighet till träning inom alla delar av golfen. Den innefattar 10 träningstillfällen, 5 på våren och 5 på hösten. Träningen kommer bedrivas på måndagar med start i början på maj. Preliminär tid: kl 17:30-18:25

Kostnad: 995 kr

Juniorträning
Juniorträning passar dig som tagit grönt kort och tycker det är roligt med golf. Det kommer att ges möjlighet till träning inom alla delar av golfen. Den innefattar totalt 14 stycken träningstillfällen, 7 på våren och 7 på hösten.
Träningen kommer att bedrivs på måndagar med start i början av maj.(här ingår även 25min privat träning) Preliminär tid: 18:30-19:25

Kostnad: 1495kr

 

Utvecklingsgruppen
Utvecklingsgruppen passar dig som vill träna mer än en gång i veckan och vill ta ditt spel så långt som möjligt. Här ges möjlighet till träning och utveckling inom alla delar av spelet.
Denna grupp tränar 2 timmar i veckan under säsong (ej juli). Här ingår även 25min privat träning med Daniel.
Träningen kommer att bedrivs på tisdags- och torsdagskvällar

Preliminär tid 18:30-19:30.
Kostnad: 2695kr. 

Dagläger
På Daglägret får alla juniorer som har tagit grönt delta. Daglägret är ett mycket bra sätt att riktigt komma igång med golfen, målet är att skapa intresse och gemenskap. Under dessa dagar spelar och tränar juniorerna på Sparren.
Daglägret kommer att vara måndag-torsdag den 21-24 juni kl. 08-15.                                      

Kostnad: 1495kr

 

Anmälan eller eventuella frågor görs till Daniel Ström på mail: daniel@golfcoaching.se
Ange vilken träning som ni önskar delta i, namn, ålder och adress. Om anmälan gäller daglägret behövs även ett kontaktnummer till en förälder.