Juniorträning

Juniorträning Sparren 2022

(Finns platser kvar i höst)

 

Juniorträningen är uppdelad olika kategorier, juniorträning, utvecklingsgruppen och ett dagläger under midsommarveckan. Alla gruppindelningar kommer att göras med stor hänsyn på juniorens nivå, ålder och önskemål.

Daniel Ström kommer tillsammans med Johan Bredenberg sköta träningarna ofta är vi båda med under träningspassen. Ett träningstillfälle är vanligtvis 50 minuter. En grupp består vanligtvis av 6-8 deltagare. Rangebollar ingår.

Juniorträning
Juniorträning passar de som vill träna lite golf med en lekfullt och utvecklande sätt.  Det ges möjlighet till träning inom alla delar av golfen. Den innefattar 10 träningstillfällen, 5 på våren och 5 på hösten. Träningen kommer bedrivas på tisdagar med start i början på maj.  tid: kl 17:30-18:30 delta 5 gånger i höst för 595kr start V34.

Kostnad: 995 kr

Utvecklingsgruppen
Utvecklingsgruppen passar dig som vill träna mer än en gång i veckan och vill ta ditt spel så långt som möjligt. Här ges möjlighet till träning och utveckling inom alla delar av spelet.
Denna grupp tränar 2 timmar i veckan under säsong (ej juli). Här ingår även 25min privat träning med Daniel.
Träningen kommer att bedrivs på tisdagskvällar

Preliminär tid 17:30-19:30.
Kostnad: 2695kr. 

delta 7 gånger i höst för 995kr start V34.

 

Dagläger
På Daglägret får alla juniorer som har tagit grönt delta. Daglägret är ett mycket bra sätt att riktigt komma igång med golfen, målet är att skapa intresse och gemenskap. Under dessa dagar spelar och tränar juniorerna på Sparren.
Daglägret kommer att vara måndag-torsdag den 20-23 juni kl. 08-15.                                      

Kostnad: 1495kr

 

Anmälan eller eventuella frågor görs till Daniel Ström på mail: daniel@golfcoaching.se
Ange vilken träning som ni önskar delta i, namn, ålder och adress. Om anmälan gäller daglägret behövs även ett kontaktnummer till en förälder.